Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Shark S1000EU

Shark S1000EU Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Shark S1000EU. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Shark S1000EU.

Specificaties Shark S1000EU

Merk

Shark

Fabrikantcode

S1000EU

Omschrijving van de Shark S1000EU

De Shark S1000EU stoomreiniger is de perfecte oplossing voor het reinigen van al je harde vloeren, inclusief de tegels in je badkamer. Met deze stoomreiniger kun je diep in de voegen reinigen en maar liefst 99.99 procent van alle bacteriën doden. De Shark S1000EU is niet alleen effectief, maar ook praktisch in gebruik. Met een licht gewicht en een waterreservoir van 375 milliliter kun je ongeveer een half uur lang stomen zonder bij te vullen. De microvezeldoeken zijn wasbaar en herbruikbaar, waardoor je op de lange termijn geld bespaart. Daarnaast is deze stoomreiniger zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt hem eenvoudig door de ruimte bewegen tijdens het stomen en het reservoir bijvullen is een fluitje van een cent. Klik gewoon de steel los en vul het reservoir bij. Met de Shark S1000EU haal je een krachtige en handige stoomreiniger in huis, die je helpt om een schone en hygiënische omgeving te creëren.

Pluspunten
  • Met een gewicht van ongeveer 2 kilo til je de stoomreiniger gemakkelijk op en af de trap. Je kunt de microvezeldoeken in de wasmachine wassen en vervolgens opnieuw gebruiken. Binnen 30 seconden is de stoomreiniger opgewarmd.

Minpunten
  • Er past 375 milliliter in het waterreservoir, dus moet je het vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Shark S1000EU

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Shark S1000EU tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Shark S1000EU. 

De review over Shark S1000EU is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals