Search
Close this search box.
  1. Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Shark S6003. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003.

Specificaties Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Merk

Shark

Fabrikantcode

S6003

Omschrijving van de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

De Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 is een krachtige stoommop met een vermogen van 1200 watt. Met dit vermogen is de stoommop in staat om zelfs het meest hardnekkige vuil op vloeren moeiteloos te verwijderen. Het waterreservoir van de stoommop heeft een inhoud van 350 milliliter en kan tijdens het gebruik worden bijgevuld, waardoor je nooit hoeft te stoppen met schoonmaken. Daarnaast is de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 ook nog eens erg licht van gewicht. Met slechts 2,4 kilogram is het tillen van de stoommop naar boven geen enkel probleem. Zo kun je gemakkelijk en zonder moeite de stoomreiniger gebruiken op verschillende verdiepingen in huis. Met deze stoommop wordt schoonmaken een eitje en kun je genieten van een schone en frisse vloer in een handomdraai.

Pluspunten
  • Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger bij terwijl het apparaat nog aan staat. Het is gemakkelijk om de stoomreiniger bij te vullen tijdens gebruik. Met een kabellengte van 8 meter heb je voldoende bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Er past maar 350 milliliter in het waterreservoir, dus je moet het vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003. 

De review over Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals