Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Scanpart 2690300015. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm.

Specificaties Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

Merk

Scanpart

Fabrikantcode

2690300015

Omschrijving van de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

De Scanpart parketborstel is de perfecte keuze voor het zorgvuldig reinigen van jouw prachtige houten vloeren. Dankzij de zachte borstels van deze zuigmond hoef je je geen zorgen te maken over krassen op de meer kwetsbare vloeren. Laat je stofzuiger moeiteloos over het oppervlak glijden terwijl deze parketborstel alle stof en vuil opzuigt, waardoor je vloeren er weer als nieuw uitzien. Deze parketborstel past op alle stofzuigers met een ronde stofzuigerbuis met een diameter tussen 30 en 38 millimeter. Met zijn universele ontwerp is hij geschikt voor de meeste stofzuigermodellen, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor elk huishouden. Houd er echter rekening mee dat deze parketborstel niet compatibel is met de Nilfisk Bravo P. Geef je houten vloeren de zorg die ze verdienen met de Scanpart parketborstel. Met zijn zachte borstels en universele pasvorm is hij de ideale keuze voor het behouden van de schoonheid en duurzaamheid van jouw vloeren. Voeg dit praktische en efficiënte opzetstuk toe aan je stofzuigercollectie en geniet van een grondige reiniging zonder zorgen over krassen of beschadigingen.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm. 

De review over Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals