Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

Scanpart Combimond 30-38mm + schroef Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Scanpart 2690300014. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef.

Specificaties Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

Merk

Scanpart

Fabrikantcode

2690300014

Omschrijving van de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

De Scanpart Combimond 30-38 mm + schroef is een essentieel hulpmiddel voor een grondige reiniging van je huis. Deze stofzuigermond is speciaal ontworpen om elke hoek en kier van je vloeren te bereiken en efficiënt stof en vuil op te zuigen. Met zijn schroefbevestiging is deze stofzuigermond eenvoudig te bevestigen op stofzuigerbuizen met een diameter van 30 tot 38 millimeter. Dit zorgt ervoor dat hij compatibel is met de meeste stofzuigers op de markt. Of je nu tapijten, harde vloeren of bekleding wilt reinigen, deze stofzuigermond kan het allemaal aan. Daarnaast is de Combimond duurzaam en van hoge kwaliteit. Hij is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige prestaties garandeert. Bovendien is de mond eenvoudig te reinigen, zodat je altijd een hygiënische reiniging kunt uitvoeren. Kortom, de Scanpart Combimond 30-38 mm + schroef is een onmisbaar accessoire voor een effectieve en gemakkelijke stofzuigervaring.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef. 

De review over Scanpart Combimond 30-38mm + schroef is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals