Search
Close this search box.
  1. Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VCA-TABA95. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush.

Specificaties Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-TABA95

Omschrijving van de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Met de Samsung Jet Dual Brush VCA-TABA95 wordt stof verwijderen van zowel harde vloeren als tapijten een fluitje van een cent. De unieke borstel is voorzien van zachte, maar toch stevige nylon haren die diep doordringen in je tapijt en vloerkleed. Hierdoor blijven er geen stofdeeltjes achter tijdens het stofzuigen. Bovendien is de kop van de borstel 180 graden draaibaar, waardoor je hem moeiteloos in alle hoeken van het huis kunt manoeuvreren. De Samsung Jet Dual Brush VCA-TABA95 is een perfecte aanvulling op de Samsung Jet Bespoke steelstofzuiger. Met deze zuigmond ben je verzekerd van een grondige reiniging, zelfs op de moeilijkste plekken. Geen enkel stofdeeltje ontsnapt aan de krachtige zuigkracht van de Jet Bespoke Jet Dual Brush. Of je nu een harde vloer hebt of een tapijt, met deze borstel ben je verzekerd van een schoon en stofvrij huis. Voeg deze handige en efficiënte zuigmond toe aan je stofzuigarsenaal en geniet van een vlekkeloze schoonmaakervaring.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush. 

De review over Samsung Jet Bespoke Jet Dual Brush is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals