Search
Close this search box.
  1. Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VCA-SAE903/WA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station.

Specificaties Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAE903/WA

Omschrijving van de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Met de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station haal je een innovatieve steelstofzuiger in huis die wordt geleverd met een handig leeg- en oplaadstation. Deze geavanceerde stofzuiger maakt het schoonmaken van je huis gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren. Het unieke leegstation van de Samsung Jet 90 Multi zorgt ervoor dat je geen last hebt van een stofwolk boven de prullenbak bij het legen van het reservoir. Je kunt eenvoudig het reservoir legen in het leegstation, waardoor stof en vuil direct worden opgevangen zonder dat er iets ontsnapt. Bovendien kun je de steelstofzuiger na gebruik gemakkelijk opbergen in het oplaadstation, waar je ook je favoriete accessoires kunt bevestigen. Zo heb je altijd de juiste hulpmiddelen binnen handbereik om elke klus aan te pakken. Naast het handige leeg- en oplaadstation wordt de Samsung Jet 90 Multi geleverd met verschillende accessoires om je te helpen bij het schoonmaken van je hele huis. Met de meegeleverde parketborstel kun je je vloeren beschermen tegen krassen, terwijl je met de mini turboborstel moeiteloos dierenharen van beklede meubels kunt verwijderen. De zachte afstofborstel is perfect voor het stofzuigen van plinten en andere delicate oppervlakken. Dankzij de indrukwekkende accuduur van 60 minuten kun je met de Samsung Jet 90 Multi probleemloos de boven- en benedenver.

Pluspunten
  • Je maakt het stofreservoir hygiënisch leeg zonder dat er een stofwolk ontstaat in het leegstation. Je laadt de stofzuiger op in het station waar je ook je accessoires bewaart. Je voorkomt krassen op je parketvloer door de zachte parketborstel te gebruiken.

Minpunten
  • Voor het stofzuigen van tapijt krijg je geen combiborstel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station. 

De review over Samsung Jet 90 Multi + Samsung Clean station is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals