Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VCA-SAB90. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel.

Specificaties Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAB90

Omschrijving van de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Met de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel haal je een complete schoonmaakroutine in huis. Zeg vaarwel tegen krassen op je mooie parketvloer, dankzij de zachte parketborstel die speciaal is ontworpen om je vloer te beschermen. Maar daar houdt het niet op! Met het dweilopzetstuk dat bij de Jet 75 Pro wordt geleverd, kun je je vloer na het stofzuigen ook nog eens grondig dweilen. De dweildoeken kun je eenvoudig nat maken onder de kraan en ze draaien rond onder de borstel, waardoor zelfs hardnekkige koffievlekken moeiteloos van de vloer verdwijnen. Deze krachtige stofzuiger is niet alleen geschikt voor je parketvloer, maar ook voor tapijten en harde vloeren. Met de mini turboborstel kun je zelfs je beklede meubels stof- en haarvrij maken. En het beste van alles is dat je de verschillende opzetstukken moeiteloos kunt verwisselen en op de kruimeldief kunt klikken. Zo kun je niet alleen je vloeren en meubels schoonmaken, maar ook je plinten en kieren achter meubels. En dankzij de indrukwekkende accuduur van maar liefst 60 minuten kun je met gemak zowel de boven- als benedenverdieping stofzuigen en dweilen, zonder onderbreking. Met de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Geniet van een vlekkel.

Pluspunten
  • Je parketvloer wordt beschermd tegen krassen met behulp van de parketborstel. Na het stofzuigen kun je de vloer direct een dweilbeurt geven met de dweilborstel. Met een accuduur van 60 minuten is het mogelijk om zowel de boven- als benedenverdieping te stofzuigen.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een relatief hoog geluidsniveau van 86 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel. 

De review over Samsung Jet 75 Pro + Soft Action parketborstel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals