Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush

Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VCA-SAB90. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush.

Specificaties Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VCA-SAB90

Omschrijving van de Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush

De Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush is een innovatieve toevoeging aan de Samsung Jet 75 Complete steelstofzuiger. Deze zachte parketborstel is speciaal ontworpen om jouw kwetsbare vloer te beschermen tijdens het stofzuigen. Dankzij de zachte haren op de borstel glijdt hij moeiteloos over het oppervlak, zonder krassen achter te laten. Een handig kenmerk van deze parketborstel is dat je de binnenste borstel eruit kunt halen. Hierdoor is het gemakkelijk om de borstel schoon te maken of om eventuele verstoppingen in de zuigmond te verwijderen. Dit zorgt voor een optimale werking en verlengt de levensduur van de parketborstel. Let op: dit opzetstuk is exclusief ontworpen voor gebruik met de Samsung Jet 75 Complete steelstofzuiger, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimale prestaties. Met de Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush wordt stofzuigen een moeiteloze en zorgeloze taak. Geniet van een schone vloer zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen. Transformeer je Samsung Jet 75 Complete steelstofzuiger in een alles-in-één reinigingsoplossing met deze zachte parketborstel. Ervaar het verschil en geniet van een vlekkeloos schoon huis!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush. 

De review over Samsung Jet 75 Complete Soft Action Brush is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals