Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Samsung Jet 75 Complete

Samsung Jet 75 Complete Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VS20T7536T5/EN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Jet 75 Complete.

Specificaties Samsung Jet 75 Complete

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20T7536T5/EN

Omschrijving van de Samsung Jet 75 Complete

Met de Samsung Jet 75 Complete stofzuig je moeiteloos alle soorten vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met zowel een combi- als parketborstel, zodat je alle oppervlakken grondig kunt reinigen. Na het zorgvuldig schoonmaken van het laminaat in de woonkamer met de parketborstel, kun je deze eenvoudig verwisselen dankzij het handige kliksysteem. Zo kun je de mini turboborstel bevestigen om bijvoorbeeld dierenharen van de bank te verwijderen. De roterende borstels dringen diep door in de stofvezels, waardoor er geen vuil achterblijft. Daarnaast kun je de steelstofzuiger moeiteloos transformeren tot een handige kruimeldief. Dit is ideaal voor het opruimen van kruimels op de ontbijttafel. Met een volledig opgeladen accu kun je tot wel 60 minuten lang stofzuigen. Alle belangrijke informatie met betrekking tot het stofzuigen kun je gemakkelijk aflezen op het handige display. Zo blijf je altijd op de hoogte van de accustatus en andere functies van de stofzuiger. Met de Samsung Jet 75 Complete wordt stofzuigen een efficiënte en veelzijdige klus, waardoor je geniet van een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde parket- en combiborstel kun je alle soorten vloeren en dierenharen stofzuigen. De steelstofzuiger behoudt zijn zuigkracht dankzij de multi-cyclone technologie, zelfs wanneer de stofbak vol raakt. Met een batterijduur van 60 minuten kun je ononderbroken doorgaan met stofzuigen.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger produceert een relatief hoog geluidsniveau van 86 decibel. Om de dweilfunctie van de stofzuiger te gebruiken, moet je een extra accessoire aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Jet 75 Complete

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Jet 75 Complete tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Jet 75 Complete. 

De review over Samsung Jet 75 Complete is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals