Search
Close this search box.
  1. Samsung Jet 70 Turbo

Samsung Jet 70 Turbo Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VS15T7031R1/EN. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Jet 70 Turbo.

Specificaties Samsung Jet 70 Turbo

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS15T7031R1/EN

Omschrijving van de Samsung Jet 70 Turbo

De Samsung Jet 70 Turbo is een veelzijdige steelstofzuiger die jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tilt. Met een simpele ombouw transformeer je deze krachtige stofzuiger tot een handige kruimelzuiger. Hiermee krijg je toegang tot speciale accessoires, zoals een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel, waarmee je zelfs de moeilijkst bereikbare plekken grondig kunt reinigen. Denk bijvoorbeeld aan dat lastige hoekje in de bank of dat smalle kiertje naast het dressoir. Dankzij de zachte afstofborstel kun je zelfs kwetsbare oppervlakken zoals een glazen salontafel of hoogglans bureau veilig en effectief stofvrij maken. De Samsung Jet 70 Turbo wordt geleverd met een handige combiborstel die uitgerust is met ronddraaiende borstels. Hierdoor is deze borstel perfect geschikt voor het verwijderen van hardnekkige dierenharen en diep vuil uit tapijten. De borstels dringen diep door in de vezels van het tapijt, zodat er geen vuil achterblijft. Met een volle accu kun je ongeveer 40 minuten lang ongestoord stofzuigen, maar het mooie is dat de accu verwisselbaar is. Dit betekent dat je de accuduur kunt verdubbelen door simpelweg een extra accu aan te schaffen. Zo weet je zeker dat je elke schoonmaakklus moeiteloos kunt voltooien. Bovendien kun je alle benodigde informatie.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en tapijt door de roterende borstels. Veelzijdig in gebruik dankzij de afkoppelbare kruimelzuiger. De steelstofzuiger behoudt zijn zuigkracht dankzij de multi-cycloon, zelfs wanneer de stofbak volraakt.

Minpunten
  • Bij de stofzuiger ontvang je geen parketborstel, waardoor hij minder geschikt is voor kwetsbare vloeren. De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Jet 70 Turbo

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Jet 70 Turbo tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Jet 70 Turbo. 

De review over Samsung Jet 70 Turbo is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals