Samsung Bespoke Jet Woody Green Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VS20A95943N/WA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Bespoke Jet Woody Green.

Specificaties Samsung Bespoke Jet Woody Green

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20A95943N/WA

Omschrijving van de Samsung Bespoke Jet Woody Green

De Samsung Bespoke Jet Woody Green is een stijlvolle steelstofzuiger met een uniek geïntegreerd oplaad- en afzuigsysteem. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te denken aan het legen van de stofbak. Met de meegeleverde extra accu kun je maar liefst 120 minuten lang probleemloos stofzuigen, waardoor deze stofzuiger ook perfect is voor grote huishoudens. Naast de geweldige accuduur, wordt de Samsung Bespoke Jet Woody Green geleverd met een uitgebreid assortiment aan handige accessoires. Zo ontvang je twee hoofdborstels die geschikt zijn voor alle soorten vloeren, zodat je elke oppervlakte moeiteloos kunt reinigen. Daarnaast zijn er verschillende kleine accessoires inbegrepen waarmee je bijvoorbeeld dierenharen eenvoudig kunt verwijderen van de bank. Met het geavanceerde meerlaagse filtersysteem wordt maar liefst 99,999% van de uitblaaslucht gefilterd, zodat je verzekerd bent van een schone en frisse omgeving. Bovendien kun je tijdens het stofzuigen altijd precies zien hoelang de accu nog mee gaat, dankzij het handige LCD-display. De Samsung Bespoke Jet Woody Green combineert functionaliteit met elegantie en maakt het stofzuigen tot een plezierige ervaring.

Pluspunten
  • Je ontvangt een automatisch oplaad- en leegstation in één dat veel werk uit handen neemt. Je stofzuigt gemakkelijk alle vloertypes en verwijdert dierenharen dankzij de gemotoriseerde combi- en parketborstel. Dankzij de extra accu verdubbel je de accuduur van 60 naar 120 minuten.

Minpunten
  • De automatische stofzuiger heeft een stofzuigerzak, die je eens in de paar maanden leegt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Bespoke Jet Woody Green

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Bespoke Jet Woody Green tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Bespoke Jet Woody Green. 

De review over Samsung Bespoke Jet Woody Green is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals