Search
Close this search box.
  1. Samsung Bespoke Jet Misty White

Samsung Bespoke Jet Misty White Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Samsung VS20A95843W/WA. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Samsung Bespoke Jet Misty White.

Specificaties Samsung Bespoke Jet Misty White

Merk

Samsung

Fabrikantcode

VS20A95843W/WA

Omschrijving van de Samsung Bespoke Jet Misty White

Met de Samsung Bespoke Jet Misty White wordt het legen van het stofreservoir een eenvoudige taak. Geen gedoe meer met stoffige klusjes! Zodra je klaar bent met stofzuigen, plaats je simpelweg de steelstofzuiger in het oplaad- en afzuigstation. Met slechts één druk op de knop wordt het stofreservoir geleegd in de stofzuigerzak van het station. Maar dat is niet alles, want bij de aankoop van deze stofzuiger ontvang je ook een uitgebreid assortiment accessoires. Hiermee kun je gemakkelijk de trap, je beklede meubels en zelfs je auto stofvrij maken. Met de bijgeleverde kierenzuiger en gemotoriseerde mini turboborstel verwijder je moeiteloos dierenharen, stof en kruimels van je meubels. Bovendien kun je de accuduur van de stofzuiger eenvoudig aflezen op het duidelijke display. En wanneer je klaar bent met stofzuigen, plaats je de stofzuiger gewoon weer terug in het laadstation. Na slechts 3,5 uur is hij weer volledig opgeladen en klaar voor het volgende rondje. Met de Samsung Bespoke Jet Misty White wordt stofzuigen een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Je krijgt een automatisch laad- en leegstation in één, die veel werk uit handen neemt. Je kunt alle soorten vloeren stofzuigen en dierenharen gemakkelijk verwijderen dankzij de gemotoriseerde combi- en parketborstel. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de afneembare kruimeldief.

Minpunten
  • De automatische stofzuiger heeft een stofzak, deze moet je eens in de paar maanden legen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Samsung Bespoke Jet Misty White

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Samsung Bespoke Jet Misty White tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Samsung Bespoke Jet Misty White. 

De review over Samsung Bespoke Jet Misty White is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals