Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RH6879. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879.

Specificaties Rowenta X-Pert 6.60 RH6879

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH6879

Omschrijving van de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879

Met de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 wordt stofzuigen een fluitje van een cent! Deze krachtige steelstofzuiger biedt maar liefst één uur lang ononderbroken schoonmaakgemak. Of je nu harde vloeren, niet-kwetsbare vloeren of hoog- en laagpolig tapijt hebt, deze stofzuiger klaart de klus zonder problemen. Wat deze stofzuiger echt uniek maakt, is de led-verlichte vloerzuigmond. Dankzij deze innovatieve functie wordt stof en vuil tijdens het stofzuigen perfect zichtbaar. Je hoeft dus niet onnodig heen en weer te gaan over dezelfde plekken, waardoor je optimaal gebruikmaakt van de accuduur. Hierdoor ben je binnen no-time klaar met het schoonmaken van je huis. Maar dat is niet alles! De Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 wordt geleverd met handige accessoires die deze steelstofzuiger ontzettend veelzijdig maken. Zo kun je hem ook gebruiken als kruimeldief en met de mini turboborstel kun je zelfs dierenhaar verwijderen van je beklede bank. Heb je behoefte aan een grondige autoreiniging? Gebruik dan de kierenzuigmond om moeiteloos bij alle lastige kieren en hoekjes van je autostoel te komen. Met de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 wordt schoonmaken een eenvoudig en plezierig klusje!

Pluspunten
  • Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel. De vloerzuigmond met led-verlichting verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder de bank en onder je bed. De stofzuiger is veelzijdig in gebruik dankzij de loskoppelbare kruimeldief.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van houten en harde, kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 85 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta X-Pert 6.60 RH6879

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta X-Pert 6.60 RH6879. 

De review over Rowenta X-Pert 6.60 RH6879 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals