Search
Close this search box.
  1. Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077

Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta ZR0077. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077.

Specificaties Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

ZR0077

Omschrijving van de Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077

Met de Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077 haal je een nieuwe filterset in huis voor je Rowenta X-Ô stofzuiger. Deze filterset zorgt ervoor dat kleine stofdeeltjes en allergenen niet samen met de uitgeblazen lucht weer terug de kamer in komen. Dit is vooral handig als je last hebt van stofallergie. Het HEPA uitblaasfilter dient eens per jaar vervangen te worden, zodat je altijd kunt genieten van schone en zuivere lucht in je huis. Wil je weten of jouw HEPA filter aan vervanging toe is? Dan kun je heel eenvoudig je stofzuiger openmaken en controleren of de filter er grijzig uitziet. Als je de filter langer dan een jaar laat zitten, gaat ook het luchtdoorlaatvermogen van je stofzuiger achteruit. Dat zou zonde zijn van je stofzuigbeurt, want je wilt natuurlijk dat je stofzuiger optimaal presteert. Met de Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077 ben je verzekerd van een frisse en schone lucht in je huis, terwijl je tegelijkertijd allergenen en stofdeeltjes effectief verwijdert.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077. 

De review over Rowenta X-Ô Stofzuiger Filterset ZR0077 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals