Search
Close this search box.
  1. Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RH2079. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH2079

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 is een geavanceerde stofzuiger die zich automatisch aanpast aan het type vloer dat je schoonmaakt. Of je nu laminaat of tapijt hebt, deze stofzuiger zorgt ervoor dat je moeiteloos al het stof en vuil kunt verwijderen. Maar dat is niet alles! Dankzij de handige led-verlichting op de zuigmond kun je zelfs de donkerste plekken in huis grondig schoonmaken. Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de flexibele stang. Hierdoor kun je eenvoudig onder de tafel of je bed stofzuigen, zonder jezelf in allerlei moeilijke bochten te hoeven wringen. Bovendien is de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 licht van gewicht en heeft hij een gebruiksduur van maar liefst 45 minuten. Hierdoor kun je zonder enige moeite het hele huis schoonmaken. Het handige display op de stofzuiger geeft je verschillende informatie. Je kunt eenvoudig de batterijduur, het vermogensniveau en zelfs wanneer het filter schoongemaakt moet worden aflezen. Daarnaast wordt deze stofzuiger geleverd met meerdere opzetstukken, waaronder een kieren- en meubelzuigmond. Hiermee kun je zelfs moeilijk bereikbare plekken en je meubels grondig reinigen. Kortom, de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 is een veelzijdige stofzuiger die je huis in een handomdraai schoonmaakt.

Pluspunten
  • De stofzuiger past de zuigkracht automatisch aan op basis van het type vloer. De vloerzuigmond, verlicht met led-verlichting, verbetert het zicht op donkere plekken zoals onder de bank of het bed. Op het digitale display kun je handige informatie aflezen, zoals de batterijduur.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak, met een opvangcapaciteit van 0,4 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079. 

De review over Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals