Search
Close this search box.
  1. Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RH99F1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH99F1

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Maak kennis met de krachtige Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 steelstofzuiger, de perfecte metgezel voor een grondige reiniging van je huis. Deze stofzuiger combineert een indrukwekkende zuigkracht met een lange accuduur, waardoor je tot wel 80 minuten lang kunt stofzuigen op de energiebesparende stand. Of je nu grote oppervlakken moet schoonmaken of kleine hoekjes en kieren wilt bereiken, deze stofzuiger kan het allemaal aan. Met een ruim stofreservoir van 0,9 liter hoef je je geen zorgen te maken over het frequent legen van de stofzuiger tijdens het schoonmaken. Bovendien is de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 uitgerust met een assortiment accessoires, waaronder een standaard vloerzuigmond en een mini turboborstel voor meubels. Beide borstels zijn voorzien van led-verlichting, zodat je zelfs het kleinste vuil kunt zien en grondig kunt verwijderen. Daarnaast ontvang je een handig vrijstaand oplaadstation, waar je de stofzuiger netjes kunt opbergen en altijd binnen handbereik hebt. Het handige display op de stofzuiger geeft je een overzicht van de accustatus, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Hierdoor kun je altijd zien hoe vol de accu nog is en kun je je schoonmaakroutine daarop afstemmen. Of je nu een groot huis hebt met veel tapijten en meubels of een klein appartement met harde vloeren,.

Pluspunten
  • Je zuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert eenvoudig dierenharen met de draaiende borstelharen in de zuigmond. Je bewaart de kleine accessoires in het oplaadstation. Dankzij de flex technologie kun je de stofzuigersteel buigen tot een hoek van 90 graden, zodat je eenvoudig onder meubels kunt stofzuigen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 84 decibel tot de luidste stofzuigers. Deze stofzuiger is vrij zwaar, met een gewicht van ruim 6 kilogram, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1. 

De review over Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals