Search
Close this search box.
  1. Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RH99A9. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH99A9

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Met de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 wordt het schoonmaken van je tapijt een fluitje van een cent. Deze stofzuiger is uitgerust met een combizuigmond met ronddraaiende borstelharen, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos wordt verwijderd. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de mini turboborstel kun je ook gemakkelijk dierenharen verwijderen van je beklede meubels. Deze handige accessoire klik je eenvoudig vast op het kruimeldiefgedeelte van de stofzuiger. Bovendien beschikt de X-Force Flex 14.60 RH99A9 over een zachte afstofborstel aan het uiteinde, waarmee je zonder zorgen kwetsbare meubels, zoals je geliefde glazen salontafel, kunt afstoffen. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het stofreservoir is gemakkelijk te legen boven de prullenbak wanneer het vol is. En met een accuduur van maar liefst 63 minuten op de laagste stand, hoef je je geen zorgen te maken dat de stofzuiger halverwege het schoonmaken leeg raakt. Je kunt niet alleen je benedenverdieping, maar ook je bovenverdieping stofzuigen zonder de accu opnieuw te hoeven opladen. Met behulp van de handige batterij-indicator kun je eenvoudig zien wanneer de accu bijna leeg is. En binnen slechts 3 uur is de accu weer volledig.

Pluspunten
  • Een accuduur van 63 minuten op de laagste stand is langer dan de meeste steelstofzuigers. De mini turboborstel maakt het verwijderen van dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair extra gemakkelijk. Met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond kun je ook hoogpolig tapijt stofzuigen en dierenharen gemakkelijk verwijderen.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel bij deze stofzuiger, wat hem minder geschikt maakt voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren. Deze stofzuiger weegt een kilogram en is daardoor vrij zwaar, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9. 

De review over Rowenta X-Force Flex 14.60 RH99A9 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals