Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RH9879. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879.

Specificaties Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RH9879

Omschrijving van de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879

Met de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 geniet je van een langdurige accuduur van maar liefst 45 minuten. Dit betekent dat je niet alleen de benedenverdieping kunt stofzuigen, maar ook moeiteloos de bovenverdieping kunt bereiken. Dankzij de flexibele steel en de handige kierenzuigmond kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekjes in je huis gemakkelijk schoonmaken. Deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende handige accessoires, waaronder een meubelzuigmond en een mini turboborstel. Hiermee kun je niet alleen dierenharen verwijderen uit tapijt of van de bank, maar ook andere lastige vuiltjes oppakken. De turboborstel is bovendien voorzien van ledverlichting, waardoor je zelfs op donkere plekken zoals onder je bed geen enkel vuiltje over het hoofd ziet. Wanneer de accu van de steelstofzuiger leeg raakt, kun je hem eenvoudig bevestigen in de handige wandoplader. Na slechts 3 uur opladen is de stofzuiger weer helemaal klaar voor de volgende klus. Met de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 wordt stofzuigen een fluitje van een cent en kun je genieten van een schoon en fris huis zonder gedoe.

Pluspunten
  • De batterij gaat 45 minuten mee, zodat je de klus zonder onderbreking kunt afronden. Met de draaiende borstelharen in de vloerzuigmond kan je ook hoogpolig tapijt stofzuigen en dierenharen gemakkelijk verwijderen. Dankzij de kruimeldief, die je eenvoudig kunt loskoppelen van de steel, is de stofzuiger veelzijdig in gebruik.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer luid geluidsniveau van 82 decibel. De stofzuiger heeft geen ingebouwde dweilfunctie, maar het dweilaccessoire kan apart worden gekocht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879. 

De review over Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals