Rowenta Silence Force RO6859 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO6859. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Silence Force RO6859.

Specificaties Rowenta Silence Force RO6859

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO6859

Omschrijving van de Rowenta Silence Force RO6859

De Rowenta Silence Force RO6859 is de perfecte stofzuiger voor iedereen die op zoek is naar een stille maar krachtige reinigingservaring. Met een geluidsniveau van slechts 69 decibel hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden tijdens het stofzuigen. Maar maak je geen zorgen, deze stilte komt niet ten koste van de zuigkracht. Met de Rowenta Silence Force RO6859 ben je verzekerd van een grondige reiniging van je huis. Een van de geweldige kenmerken van deze stofzuiger is de ruime stofzuigerzak met een inhoud van 4,5 liter. Dit betekent dat je langer kunt stofzuigen zonder de zak te hoeven legen. Bovendien is de stofzuiger uitgerust met een combiborstel die perfect is voor laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren. Maar wat als je een kwetsbare harde vloer hebt? Maak je geen zorgen, de Rowenta Silence Force RO6859 wordt geleverd met een parketborstel met lange borstelharen die ervoor zorgen dat je jouw harde vloer veilig kunt stofzuigen. Deze stofzuiger wordt geleverd met handige accessoires, zoals een meubelzuigmond om je bank schoon te maken en een kierenzuigmond om tussen de kussens te stofzuigen. En als je merkt dat je wat extra zuigkracht nodig hebt, kun je deze eenvoudig aanpassen met de knop op de stofzuiger. Kortom, de Rowenta Silence Force RO6859 is de ideale stof.

Pluspunten
  • Je gebruikt de bijgeleverde combi- en parketborstel om laagpolig tapijt en kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. Met de kierenzuigmond kun je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en spleten, stofzuigen. Deze stofzuiger is stiller dan andere sledestofzuigers, met een geluidsniveau van 69 decibel.

Minpunten
  • Deze stofzuiger, met een gewicht van meer dan 6,5 kilo, is vrij zwaar, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Silence Force RO6859

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Silence Force RO6859 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Silence Force RO6859. 

De review over Rowenta Silence Force RO6859 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals