Search
Close this search box.
  1. Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Rowenta Silence Force Effitech RO7936 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO7936. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Silence Force Effitech RO7936.

Specificaties Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7936

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Met de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 wordt stofzuigen een stille en energiezuinige klus. Deze stofzuiger maakt gebruik van Effitech technologie, waardoor hij een indrukwekkende zuigkracht heeft, terwijl het energieverbruik laag blijft. Het maximale geluidsniveau van slechts 59 decibel zorgt ervoor dat je jouw huis kunt schoonmaken zonder veel lawaai te maken. Deze stofzuiger biedt ook een groot gebruiksgemak. Met een actieradius van maar liefst 12 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen tijdens het stofzuigen. Daarnaast heeft de stofzuiger een ruime opvangbak van 2,5 liter, waardoor je minder vaak naar de prullenbak hoeft te lopen. De Effitech RO7936 heeft filters die maar liefst 99,98% van de stofdeeltjes opvangen, waardoor de luchtkwaliteit in jouw huis altijd optimaal is. Bij de stofzuiger worden ook verschillende opzetborstels meegeleverd, zodat je de stofzuiger kunt aanpassen aan verschillende vloeren. Met de kierenzuigmond kun je zelfs moeilijk bereikbare plekken grondig schoonmaken. Kortom, de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 biedt niet alleen krachtige en stille prestaties, maar ook een uitstekend gebruiksgemak voor een moeiteloze stofzuigervaring.

Pluspunten
  • De stofzuiger heeft een stofopvang met een capaciteit van 2,5 liter, wat ruimer is dan de meeste stofzuigers zonder zak. Deze stofzuiger is stiller dan de meeste stofzuigers, met een geluidsniveau van 59 decibel. Dankzij het lange snoer van 8,4 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Vanwege het hoge gewicht van bijna 9 kilo is het minder gemakkelijk om de stofzuiger de trap op en af te tillen. Er wordt geen turboborstel meegeleverd, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het schoonmaken van hoogpolig tapijt en het opzuigen van dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Silence Force Effitech RO7936

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Effitech RO7936 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Silence Force Effitech RO7936. 

De review over Rowenta Silence Force Effitech RO7936 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals