Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO7690. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690.

Specificaties Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7690

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 is een ideale stofzuiger voor grotere huishoudens, dankzij een actieradius van 11 meter en een stofopvangbak van 2,5 liter. Maar dat is niet alles! Bij deze stofzuiger worden ook diverse handige accessoires geleverd, zodat je voor elke schoonmaakklus het perfecte opzetstuk tot je beschikking hebt. Met de meegeleverde mini turboborstel verwijder je moeiteloos dierenharen van meubels, terwijl de normale turboborstel perfect is voor wanneer je trouwe viervoeter in de rui is. Daarnaast is er ook een parketborstel waarmee je kwetsbare oppervlakken kunt stofzuigen en een meubelzuigmond om na het diner snel de eetkamerstoelen af te nemen. Voor het schoonmaken van randjes en kieren is er de handige kierenzuigmond. Na het stofzuigen leeg je de stofbak eenvoudig en berg je de stofzuiger op in de handige parkeerstand. Met de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Of je nu dierenharen wilt verwijderen, kwetsbare oppervlakken wilt stofzuigen of randjes en kieren wilt schoonmaken, deze stofzuiger heeft alles wat je nodig hebt. En dankzij het stille geluidsniveau kun je ongestoord je huis schoonmaken, zonder anderen te storen.

Pluspunten
  • De parketborstel is specifiek ontworpen voor gevoelige vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen makkelijker, zelfs van tapijt. Met een bereik van 11 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. De 2,5 liter stofopvangbak is ruim, waardoor je deze niet vaak hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt bijna 10 kilo, wat erg zwaar is en het moeilijker maakt om hem de trap op en af te tillen. Er is geen plek om de kleine accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690. 

De review over Rowenta Silence Force Cyclonic RO7690 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals