Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO7649. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649.

Specificaties Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7649

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 is de ideale stofzuiger voor grotere huishoudens. Met een indrukwekkende actieradius van 11 meter kun je gemakkelijk elke hoek van je huis bereiken zonder van stopcontact te hoeven wisselen. Daarnaast heeft de stofzuiger een ruime stofopvangbak van 2,5 liter, waardoor je minder vaak hoeft te legen. Bij de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 worden verschillende accessoires meegeleverd, zodat je voor elke schoonmaakklus het perfecte opzetstuk tot je beschikking hebt. De combiborstel is eenvoudig om te schakelen, waardoor je moeiteloos kunt switchen tussen laagpolig tapijt en harde vloeren. Voor kwetsbare oppervlaktes, zoals parket, gebruik je de speciale parketborstel. En na het diner kun je met de meubelzuigmond gemakkelijk de eetkamerstoelen afnemen. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 is ook zeer geschikt voor het schoonmaken van randjes en kieren dankzij de handige kierenzuigmond. Na het stofzuigen kun je de stofbak eenvoudig legen en de stofzuiger opbergen in de parkeerstand. Met zijn krachtige zuigkracht en stille motor zorgt deze stofzuiger ervoor dat je moeiteloos en geruisloos kunt genieten van een brandschone woning.

Pluspunten
  • Dankzij het bereik van 11 meter hoef je niet vaak van stopcontact te veranderen. De parketborstel beschermt je gevoelige vloer tegen krassen. Met de flexibele kierenzuigmond kom je ook bij moeilijk bereikbare plekken.

Minpunten
  • Bevat geen turboborstel, waardoor het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten minder gemakkelijk is. Er is geen optie om de kleine accessoires op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649. 

De review over Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals