Search
Close this search box.
  1. Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO7260. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260.

Specificaties Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO7260

Omschrijving van de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 is de perfecte stofzuiger voor het grondig reinigen van je huis. Met een bereik van 9 meter kun je gemakkelijk de hele kamer stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen. Dankzij de handige combiborstel hoef je niet van opzetstuk te wisselen wanneer je van tapijt naar laminaat gaat. Het mondstuk schakelt automatisch om, waardoor de borstelharen uitzetten en de kans op beschadiging van je vloer wordt verkleind. Om ervoor te zorgen dat je parketvloer goed wordt beschermd, kun je de meegeleverde parketborstel bevestigen. Deze borstel heeft nog langere haren en zorgt ervoor dat je vloer grondig wordt gereinigd zonder enige vorm van schade. Voor het schoonmaken van je bank en moeilijk bereikbare hoekjes kun je gebruik maken van de meubelzuigmond en de kierenzuigmond. En als je huisdieren hebt, is de mini turboborstel ideaal voor het verwijderen van dierenharen uit tapijt en meubels. Het legen van het stofreservoir is eenvoudig en hygiënisch dankzij het handige kliksysteem. En wanneer je klaar bent met stofzuigen, kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen in de parkeerstand. De Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook stil. Je kunt nu genieten van een schone en stille omgeving terwijl je het huis grond.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair verwijderen met de mini turboborstel. De stofzuiger heeft een opvangcapaciteit van 2,5 liter, wat ruimer is dan de meeste stofzuigers zonder zak. Met de meegeleverde parketborstel wordt je harde vloer beschermd tegen krassen.

Minpunten
  • Met het gewicht van 7,7 kilo til je de stofzuiger minder makkelijk op en af de trap.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260. 

De review over Rowenta Silence Force Cyclonic RO7260 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals