Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Rowenta Pure Home PU8080

Rowenta Pure Home PU8080 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta PU8080. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Pure Home PU8080.

Specificaties Rowenta Pure Home PU8080

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

PU8080

Omschrijving van de Rowenta Pure Home PU8080

Met de Rowenta Pure Home PU8080 zorg je ervoor dat je ruimte tot maar liefst 103 vierkante meter vrij is van pollen, bacteriën en nare geurtjes. Deze luchtreiniger is uitgerust met niet één, niet twee, maar wel drie filters om ervoor te zorgen dat de lucht maximaal gezuiverd wordt. Het voorfilter is in staat om de grootste deeltjes uit de lucht te verwijderen, zoals stof en dierenharen. Vervolgens neemt het HEPA-filter het over en zorgt het ervoor dat allergenen en pollen geen kans krijgen. Dit is vooral handig voor mensen die last hebben van hooikoorts. Ten slotte is er het koolstoffilter, dat vieze geurtjes en gassen in de lucht neutraliseert. Bedien de Rowenta Pure Home PU8080 eenvoudig via het display op het apparaat zelf, of maak gebruik van de handige app van Rowenta. In de app vind je niet alleen gedetailleerde metingen van de luchtkwaliteit, maar ook een geschiedenisfunctie. Hiermee krijg je een duidelijk overzicht van de metingen van de afgelopen dagen, zodat je precies kunt zien hoe de luchtkwaliteit in je ruimte zich ontwikkelt. Dankzij deze innovatieve functies ben je altijd op de hoogte van de kwaliteit van de lucht die je inademt. Kies voor de Rowenta Pure Home PU8080 en geniet van een frisse en gezonde leefomgeving!

Pluspunten
  • Met de app krijg je informatie over de luchtkwaliteit van de ruimte. Dankzij het koolstoffilter kan deze luchtreiniger ook onaangename geuren neutraliseren. De luchtreiniger is voorzien van een display waarop je instellingen en waarden kunt aflezen.

Minpunten
  • Deze luchtreiniger heeft geen automatische modus, waardoor je zelf de juiste stand moet instellen. Het apparaat heeft geen stille nachtmodus, waardoor het niet geschikt is voor in je slaapkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Pure Home PU8080

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Pure Home PU8080 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Pure Home PU8080. 

De review over Rowenta Pure Home PU8080 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.