Search
Close this search box.
  1. Rowenta Green Force Silence RO6164

Rowenta Green Force Silence RO6164 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO6164. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Green Force Silence RO6164.

Specificaties Rowenta Green Force Silence RO6164

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO6164

Omschrijving van de Rowenta Green Force Silence RO6164

De Rowenta Green Force Silence RO6164 stelt je in staat om stof te zuigen terwijl je kinderen rustig slapen, zonder hen wakker te maken. Met een geluidsniveau van slechts 65 decibel is deze stofzuiger aanzienlijk stiller dan de meeste andere modellen. De meegeleverde combiborstel maakt het mogelijk om harde vloeren, tapijten en laagpolige tapijten efficiënt schoon te maken. Daarnaast is de grote, flexibele kierenzuiger bijzonder handig voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken, zoals achter de bank of achter een kast. De meubelzuigmond is perfect voor het stofzuigen van gestoffeerde meubels en kan ook worden gebruikt voor het schoonmaken van de auto. De stof wordt verzameld in de stofzuigerzak, dus zorg ervoor dat je deze op tijd vervangt om de zuigkracht op peil te houden. Bovendien zorgt de HEPA-filter ervoor dat er geen stof vrijkomt tijdens het legen van de stofzuigerzak. Met de Rowenta Green Force Silence RO6164 kun je nu in alle rust en stilte je huis schoonmaken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het storen van anderen.

Pluspunten
  • Deze stofzuiger is stiller dan de meeste stofzuigers met een geluidsniveau van 65 decibel. Met de combiborstel kan je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Je maakt een milieuvriendelijkere keuze, omdat de stofzuiger gemaakt is van 70% gerecycled plastic.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren. De stofzuiger heeft geen opbergvak voor kleine accessoires.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Green Force Silence RO6164

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Green Force Silence RO6164 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Green Force Silence RO6164. 

De review over Rowenta Green Force Silence RO6164 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals