Rowenta Green Force Max RO4931 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO4931. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Green Force Max RO4931.

Specificaties Rowenta Green Force Max RO4931

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO4931

Omschrijving van de Rowenta Green Force Max RO4931

Met de Rowenta Green Force Max RO4931 maak je moeiteloos harde vloeren, vloerkleden en laagpolig tapijt schoon. Deze stofzuiger is de ideale keuze voor zowel kleine als grote huishoudens, dankzij de ruime stofzuigerzak met een inhoud van 4,5 liter. Je hoeft dus niet vaak van stopcontact te wisselen tijdens het stofzuigen, dankzij de indrukwekkende reikwijdte van 12 meter. Deze stofzuiger wordt geleverd met diverse accessoires, waaronder een kierenzuigmond en een meubelzuigmond. Hiermee bereik je zelfs de moeilijkste hoekjes, zoals kieren en plinten, en maak je je meubels stofvrij. Deze accessoires zijn ook zeer handig wanneer je je auto wilt stofzuigen. Bovendien draag je met deze stofzuiger bij aan een beter milieu, aangezien hij gemaakt is van 70% gerecycled afval. Naast zijn milieuvriendelijke eigenschappen is de Rowenta Green Force Max RO4931 ook allergievriendelijk. Dankzij het geavanceerde HEPA-filter komen er geen stofdeeltjes vrij tijdens het stofzuigen, waardoor hij ideaal is voor mensen met allergieën. Kortom, met deze stofzuiger ben je verzekerd van een grondige reiniging en draag je tegelijkertijd bij aan een schonere leefomgeving.

Pluspunten
  • Je gebruikt de combiborstel om laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren te stofzuigen. De stofzuiger kan 4,5 liter opvangen, waardoor hij geschikt is voor grotere huishoudens. Door de samenstelling van 70% gerecycled plastic draag je bij aan een beter milieu bij het gebruik van de stofzuiger.

Minpunten
  • Je krijgt geen parketborstel bij de stofzuiger, wat het minder geschikt maakt voor het schoonmaken van kwetsbare vloeren. De stofzuiger heeft geen opbergvak voor kleine accessoires.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Green Force Max RO4931

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Green Force Max RO4931 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Green Force Max RO4931. 

De review over Rowenta Green Force Max RO4931 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals