Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Rowenta Extra Slim VU6720

Rowenta Extra Slim VU6720 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta VU6720. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Extra Slim VU6720.

Specificaties Rowenta Extra Slim VU6720

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

VU6720

Omschrijving van de Rowenta Extra Slim VU6720

Met de Rowenta Extra Slim VU6720 haal je niet alleen een krachtige ventilator in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het slanke design van deze torenventilator zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk in elke ruimte kunt plaatsen, zonder dat hij te veel ruimte inneemt. Deze ventilator is voorzien van een handige knop bovenop, waarmee je de ventilator naar eigen wens kunt instellen. Met maar liefst 3 verschillende ventilatiestanden kun je de luchtstroom perfect afstemmen op de temperatuur in de kamer. Of het nu een warme zomerdag is of een benauwde nacht, met de Rowenta Extra Slim VU6720 geniet je altijd van een aangename verkoeling. Daarnaast biedt deze ventilator ook nog eens 3 zwenkstanden. Hiermee kan de ventilator in een hoek tot wel 130 graden draaien, waardoor je het verkoelende windje in alle hoeken van de kamer kunt voelen. Dit is vooral handig als alle gezinsleden op een andere plek in de kamer zitten en iedereen wil genieten van een verfrissend briesje. Kortom, met de Rowenta Extra Slim VU6720 haal je niet alleen een functionele ventilator in huis, maar ook een stijlvolle en handige oplossing voor de warme zomerdagen.

Pluspunten
  • Een torenventilator neemt minder ruimte in dan een statiefventilator. U kunt kiezen uit 3 verschillende zwenkstanden om de lucht door de kamer te verspreiden.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de meeste torenventilatoren is er bij dit model geen afstandsbediening inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Extra Slim VU6720

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Extra Slim VU6720 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Extra Slim VU6720. 

De review over Rowenta Extra Slim VU6720 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.