Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Rowenta Eclipse QU5030

Rowenta Eclipse QU5030 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta QU5030. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Eclipse QU5030.

Specificaties Rowenta Eclipse QU5030

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

QU5030

Omschrijving van de Rowenta Eclipse QU5030

Met de Rowenta Eclipse QU5030 geniet je van verkoeling en schone lucht tijdens de warme zomerdagen. Deze 2-in-1 luchtreinigende ventilator biedt maar liefst 12 verschillende ventilatiestanden, waardoor je altijd de perfecte verfrissing krijgt die je nodig hebt. Met de handige afstandsbediening kun je de luchtreiniger eenvoudig aanpassen vanuit je comfortabele stoel. Zo kun je de draaifunctie instellen en een timer inschakelen. Binnen 12 uur schakelt de reiniger automatisch in of uit, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en schone lucht. De Rowenta Eclipse QU5030 is uitgerust met een ingebouwde thermometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de temperatuur in de kamer. In de automatische modus past de ventilatorsnelheid zich automatisch aan op basis van de omgevingstemperatuur, waardoor je er geen omkijken naar hebt. Ideaal als je de reiniger gebruikt in de slaapkamer, want je kunt eenvoudig de nachtmodus inschakelen. Met deze functie kun je ongestoord genieten van een goede nachtrust, terwijl de luchtreiniger zorgt voor een aangename temperatuur en schone lucht. Kortom, met de Rowenta Eclipse QU5030 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke ventilator in huis die zorgt voor verkoeling én zuivere lucht.

Pluspunten
  • Op een warme dag gebruik je de luchtreiniger ook als een ventilator door de ventilatiefunctie te gebruiken. Je kunt de instellingen aanpassen vanuit je luie stoel met behulp van de afstandsbediening. Na de door jou ingestelde tijd schakelt de luchtreiniger automatisch uit dankzij de ingebouwde timer.

Minpunten
  • De luchtreiniger heeft geen koolstoffilter dat vieze geuren en gassen uit de lucht verwijdert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Eclipse QU5030

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Eclipse QU5030 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Eclipse QU5030. 

De review over Rowenta Eclipse QU5030 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.