Rowenta Compact Power XXL RO4853 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RO4853. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Compact Power XXL RO4853.

Specificaties Rowenta Compact Power XXL RO4853

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RO4853

Omschrijving van de Rowenta Compact Power XXL RO4853

De Rowenta Compact Power XXL RO4853 is een stofzuiger met een compact en lichtgewicht design, ideaal voor het aanpakken van grote schoonmaaktaken. Dankzij het lichte gewicht kan je de stofzuiger moeiteloos de trap op en af dragen. Bij deze stofzuiger ontvang je een scala aan accessoires die je schoonmaakervaring naar een hoger niveau tillen. De combiborstel is geschikt voor alle soorten vloeren, maar voor delicate vloeren zoals parket raden we de parketborstel aan. Door de lange borstelharen blijft je laminaat beschermd tegen krassen. Daarnaast krijg je ook een kierenzuigmond en meubelzuigmond, waarmee je elk oppervlak grondig kunt reinigen en zelfs de moeilijk bereikbare hoekjes kunt bereiken. De stofzuigersteel is verstelbaar, zodat je moeiteloos kunt manoeuvreren en schoonmaken op verschillende hoogtes. Na het stofzuigen kan je het reservoir eenvoudig en hygiënisch legen dankzij het handige kliksysteem. Zet de stofzuiger vervolgens in de parkeerstand en berg hem gemakkelijk op.

Pluspunten
  • Je kunt deze stofzuiger eenvoudig bedienen met het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. De bijgeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. De zuigkracht blijft hetzelfde, zelfs als de stofopvangbak vol raakt.

Minpunten
  • Komt niet met een mini turbo borstel om dierenharen van meubels te verwijderen. Het legen van het stofreservoir kan een stoffige klus zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Compact Power XXL RO4853

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Compact Power XXL RO4853 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Compact Power XXL RO4853. 

De review over Rowenta Compact Power XXL RO4853 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals