Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta RY8561. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

Specificaties Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RY8561

Omschrijving van de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

De Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 stoomreiniger is een veelzijdig apparaat dat geschikt is voor allerlei taken. Met de meegeleverde accessoires kun je niet alleen vloeren reinigen, maar ook ramen, voegen en tapijten. Hierdoor kun je niet alleen je badkamer grondig schoonmaken, maar bespaar je ook tijd en moeite doordat je tegelijkertijd kunt stofzuigen en dweilen. Bovendien kun je de stoomreiniger eenvoudig omtoveren tot een handstomer, waardoor je gemakkelijk gordijnen en andere oppervlakken kunt stomen. Wat deze stoomreiniger extra bijzonder maakt, is dat hij stoom produceert met een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius. Dit is een temperatuur waarbij de meeste bacteriën het niet overleven, waardoor je niet alleen reinigt, maar ook gelijk desinfecteert. Hierdoor kun je met een gerust hart verschillende oppervlakken schoonmaken, wetende dat ze grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden. Met de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 haal je een krachtige en veelzijdige stoomreiniger in huis. Of je nu je vloeren, ramen, voegen of tapijten wilt reinigen, dit apparaat kan het allemaal. Met de mogelijkheid om te stofzuigen, dweilen en stomen in één handeling, bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. En dankzij de desinfecterende werking van de stoom, kun je met een gerust hart gen.

Pluspunten
  • Het waterreservoir kan eenvoudig worden losgekoppeld, zodat je de stoomreiniger ook als handstoomreiniger kunt gebruiken. Met behulp van het tapijtmondstuk kun je de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden te reinigen. Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het schoonmaken van de vloer.

Minpunten
  • Er past slechts 0,4 liter in het waterreservoir, dus zul je deze vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. 

De review over Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals