Search
Close this search box.
  1. Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Rowenta ZR0096. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond.

Specificaties Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

ZR0096

Omschrijving van de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Met de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond kun je jouw Rowenta X-Force steelstofzuiger naar een hoger niveau tillen. Door deze zuigmond aan je stofzuiger te bevestigen, kun je tegelijkertijd stofzuigen en dweilen. Terwijl je aan het stofzuigen bent, kun je met deze zuigmond een natte dweil over de vloer halen. Dit zorgt ervoor dat je veel tijd bespaart. De zuigmond is voorzien van een waterreservoir dat gemakkelijk afneembaar is, zodat je het eenvoudig onder de kraan kunt bijvullen. Met een simpele druk op de knop op de zuigmond kun je gecontroleerd water aan de dweil afgeven, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je te nat dweilt. Na gebruik kun je de dweil eenvoudig losklikken van de steel, afspoelen en opbergen. Let op: deze dweilzuigmond is alleen geschikt voor de Rowenta X-Force steelstofzuigers en niet voor de Air Force Flex serie. Dankzij de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond wordt het schoonmaken van je vloeren een fluitje van een cent. Deze innovatieve zuigmond maakt het mogelijk om zowel te stofzuigen als te dweilen tegelijkertijd, waardoor je een ongekende efficiëntie bereikt. Het waterreservoir op de zuigmond zorgt ervoor dat je tijdens het stofzuigen een natte dweil over de vloer kunt halen, wat resulteert in een grondige reinig.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond. 

De review over Rowenta Aqua ZR0096 dweilzuigmond is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals