Search
Close this search box.
  1. Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro

Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro

Met het Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro pakket ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat. Deze slimme deurbel kan eenvoudig worden aangesloten op je bestaande bedrading, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij. Zodra iemand door je voortuin loopt, ontvang je direct een melding op je smartphone. En wanneer er op de bel wordt gedrukt, krijg je dit signaal zowel op je telefoon als op de meegeleverde Ring Chime Pro. Maar dat is nog niet alles! De Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro fungeert ook als een wifi versterker, waardoor je altijd een uitstekende verbinding hebt bij je voordeur. Dankzij de HD camera kun je haarscherp zien wie er zich in je tuin bevindt of voor je deur staat. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je zelfs een gesprek voeren via je telefoon, zelfs wanneer je niet thuis bent. Dit biedt een extra laag van gemak en veiligheid, omdat je altijd in staat zult zijn om te communiceren met de persoon aan je deur. Met het Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro pakket ben je dus altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Dankzij de eenvoudige installatie en de vele handige functies is deze slimme deurbel een absolute must-have voor iedereen die zijn veiligheid en gemoedsrust serieus neemt. Wacht niet langer en maak van je deur een slimme deur met de Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro!

Pluspunten
  • Dankzij deze extra ontvanger voor de Ring deurbel mis je nooit meer een bezoeker voor de deur. Met deze extra ontvanger voor de Ring deurbel hoef je geen bezoekers voor de deur te missen. Je sluit deze deurbel aan op je bestaande bedrading, zo hoef je nooit een batterij op te laden. Door deze deurbel aan te sluiten op je huidige bedrading, hoef je nooit een batterij op te laden. Dankzij de Full HD resolutie zie je duidelijk wie er voor je deur staat. Met de Full HD resolutie is het duidelijk zichtbaar wie er voor je deur staat.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell Wired + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals