Search
Close this search box.
  1. Ring Video Doorbell Wired + Chime

Ring Video Doorbell Wired + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Wired + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Wired + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Wired + Chime

Met het Ring Video Doorbell Wired + Chime pakket ben jij altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat. Je kunt deze slimme deurbel eenvoudig aansluiten op je bestaande bedrading, zodat de Ring videodeurbel altijd stroom heeft en je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij. Zodra er iemand door je voortuin loopt, ontvang je direct een melding op je smartphone. En wanneer iemand op de bel drukt, krijg je ook een melding op je telefoon of op de meegeleverde Ring Chime. Deze Ring Video Doorbell Wired + Chime biedt je niet alleen de mogelijkheid om te zien wie er in je tuin is of voor je deur staat dankzij de HD-camera, maar je kunt ook direct via je telefoon een gesprek aangaan, zelfs als je niet thuis bent. Stel je eens voor, je bent onderweg naar huis en er staat een pakketbezorger voor je deur. Je kunt met hem communiceren en instructies geven over waar je het pakket wilt laten bezorgen, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Daarnaast kun je met de Ring Chime altijd het belgeluid in huis horen, zelfs als je je telefoon niet bij de hand hebt. Op deze manier ben je altijd verbonden met je voordeur en kun je met een gerust hart de deur openen, wetende wie er aan de andere kant staat.

Pluspunten
  • Dankzij deze extra ontvanger voor de Ring deurbel zal je nooit meer een bezoeker voor de deur missen. Je verbindt deze deurbel met je bestaande bedrading, waardoor je nooit een batterij hoeft op te laden. Door de Full HD-resolutie is het gemakkelijk te zien wie er voor je deur staat.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Wired + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Wired + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Wired + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell Wired + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals