Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Wired

Ring Video Doorbell Wired Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRAGZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Wired.

Specificaties Ring Video Doorbell Wired

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRAGZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Wired

Met de Ring Video Doorbell Wired hoef je je nooit meer af te vragen wie er voor je deur staat. Deze slimme deurbel kan eenvoudig worden aangesloten op je bestaande bedrading, zodat je geen batterijen hoeft op te laden. Door de constante stroomvoorziening ben je altijd verbonden met de Ring videodeurbel. Wanneer er iemand door je voortuin loopt, ontvang je direct een melding op je smartphone. Zo mis je nooit meer onverwacht bezoek. Daarnaast krijg je een melding op je telefoon of een optionele Ring Chime wanneer iemand op de bel drukt. Met de ingebouwde HD-camera kun je scherpe beelden bekijken van wie er in je tuin loopt of voor je deur staat. Een ander handig aspect van de Ring Video Doorbell Wired is dat je via je telefoon gesprekken kunt voeren, zelfs als je niet thuis bent. Zo kun je bijvoorbeeld instructies geven aan een bezorger of een vriend verwelkomen. Let op: als je de opgenomen beelden wilt terugkijken of gebruik wilt maken van persoonsdetectie, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust en functionaliteit.

Pluspunten
  • Je verbindt deze deurbel met je bestaande bedrading, zodat je nooit een batterij hoeft op te laden. Met de Full HD resolutie kun je duidelijk zien wie er voor je deur staat.

Minpunten
  • Het opslaan en delen van beelden is alleen mogelijk met een Ring Protect-abonnement. Om deze deurbel te installeren, moet je bestaande deurbeladapter een spanning van tussen 8 en 24 volt leveren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Wired

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Wired tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Wired. 

De review over Ring Video Doorbell Wired is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals