Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro Gen 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Met een indrukwekkende kijkhoek van 160 graden kun je niet alleen zien wat er direct voor je deur gebeurt, maar ook in de rest van je tuin. Dankzij de verbeterde verticale kijkhoek en het HDR-beeld kun je de bezorger of je gasten van top tot teen zien. De Ring Chime Pro die bij deze set wordt geleverd, versterkt het wifi-signaal voor al je Ring-producten. Door het gebruik van dual-band wifi valt het signaal minder snel weg dan bij andere Ring-deurbellen. Bovendien ontvang je via de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand voor de deur staat. Zo mis je nooit meer een bezoeker, zelfs als je je telefoon niet bij de hand hebt. Wat deze Ring Video Doorbell Pro 2 Wired echt uniek maakt, is de 3D-bewegingsdetectie. Deze deurbel neemt niet alleen beweging waar, maar registreert ook de afstand, snelheid, grootte en richting ervan. Hierdoor kun je tot op een afstand van 9 meter precies zien waar de beweging heeft plaatsgevonden. Met deze geavanceerde functies biedt de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro een ongeëvenaarde beveiliging en gemak voor jouw huis.

Pluspunten
  • Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbindingsproblemen zeer klein. Bij een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Het is slechts mogelijk om beelden op te slaan en delen in combinatie met een Ring Protect abonnement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals