Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime zie je in haarscherp beeld wie er aanbelt en hoor je direct een belsignaal in huis. Dit pakket bevat niet alleen een slimme deurbel, maar ook de handige Ring Chime. De Ring Pro 2 neemt camerabeelden op in 1536p HD, waardoor het beeld scherper is dan ooit tevoren. Dankzij de ruime verticale kijkhoek kun je bezoekers van top tot teen zien in de bijbehorende app. Wat de Ring Pro 2 echt uniek maakt, is de geavanceerde 3D-bewegingsdetectie. Deze functie meet afstand, snelheid, grootte en richting, waardoor je altijd zeer nauwkeurige bewegingsmeldingen ontvangt via de Ring Protect app. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt. Je kunt het beeldmateriaal van de deurbel eenvoudig opslaan in de cloud, maar hiervoor heb je wel een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf slechts € 3,99 per maand en biedt ook de mogelijkheid om beelden terug te kijken en persoonsdetectie te gebruiken. Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime hoef je je geen zorgen meer te maken over wie er voor je deur staat. Dankzij de haarscherpe beelden en de handige Ring Chime ben je altijd op de hoogte, waar je ook bent. Bovendien zorgt de geavanceerde 3D-bewegingsdetectie ervoor dat je alleen meldingen ontvangt wanneer dat echt nodig is. Kies voor g.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde gong hoor je een signaal op een vaste plek in huis wanneer er iemand aanbelt. De deurbel heeft een grotere kijkhoek, waardoor je een groot deel van je voortuin of oprit kunt zien. Met de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je nauwkeurige meldingen wanneer er iets voor de deur gebeurt.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel is lastig, het is verstandig om een monteur in te schakelen als je zelf niet zo handig bent. Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen. Om deze deurbel te gebruiken, heb je een krachtig wifi-signaal nodig bij je voordeur

    .

    Je kunt een wifi-versterker gebruiken om een sterk wifi-netwerk bij je deurbel te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell Pro 2 Wired + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals