Ring Video Doorbell Pro 2 Wired Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRCPZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRCPZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

De Ring Video Doorbell Pro 2 Wired is een revolutionaire toevoeging aan je voordeur, waarmee je altijd op de hoogte blijft van wie er aanbelt. Deze deurbel maakt gebruik van geavanceerde technologieën om kristalheldere beelden op te nemen in 1536p HD-kwaliteit, waardoor het beeld scherper en gedetailleerder is dan ooit tevoren. Met een ruime verticale kijkhoek kunnen bezoekers van top tot teen worden gezien via de handige app. Wat de Ring Pro 2 echt buitengewoon maakt, is de 3D bewegingsdetectie. Deze slimme functie analyseert afstand, snelheid, grootte en richting van bewegingen, waardoor je altijd nauwkeurige meldingen ontvangt via de Ring Protect app. Je kunt precies zien op welke afstand de beweging plaatsvindt, waardoor je volledige gemoedsrust hebt, zelfs als je niet thuis bent. Om ervoor te zorgen dat je nooit een moment mist, slaat de deurbel al het beeldmateriaal op in de cloud. Dit biedt een veilige en betrouwbare opslagoplossing, maar vereist wel een Ring Protect abonnement. Met dit abonnement krijg je niet alleen toegang tot je opnames, maar ook tot handige functies zoals het terugkijken van beelden en persoonsdetectie. Voor slechts € 3,99 per maand geniet je van alle voordelen die de Ring Pro 2 te bieden heeft. Investeer vandaag nog in de toekomst van je huisbeveiliging met de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired.

Pluspunten
  • Dankzij de 3D-bewegingsdetectie ontvang je extreem nauwkeurige waarschuwingen wanneer er iets voor de deur gebeurt. De deurbel heeft een extra brede kijkhoek, waardoor je een relatief groot deel van je voortuin of oprit kunt zien. Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbindingsproblemen zeer klein.

Minpunten
  • De installatie van deze slimme deurbel is complex, het is verstandig om een monteur in te huren als je zelf niet zo handig bent. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect-abonnement. Je hebt een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig om deze deurbel te gebruiken, met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Pro 2 Wired

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Wired. 

De review over Ring Video Doorbell Pro 2 Wired is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals