Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Met een indrukwekkende kijkhoek van 160 graden kun je niet alleen zien wat er voor je deur gebeurt, maar ook in de rest van je tuin. Dankzij de verbeterde verticale kijkhoek en het HDR-beeld kun je de bezorger of je gasten van top tot teen bekijken. En met de bijgeleverde Ring Chime Pro wordt het wifi-signaal voor Ring-producten versterkt. Het gebruik van dual-band wifi zorgt ervoor dat het signaal minder snel wegvalt dan bij andere Ring-deurbellen. Bovendien ontvang je via de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand voor de deur staat. De Ring Pro 2 is voorzien van 3D-bewegingsdetectie, waardoor hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Hierdoor kun je tot op een afstand van 9 meter precies zien waar de beweging plaatsvond. Het installeren van de deurbel is eenvoudiger dan bij bedrade deurbellen, omdat je hem gewoon met de meegeleverde stekker op een stopcontact kunt aansluiten. Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro Gen. 2 geniet je van maximale gemoedsrust en gemak, terwijl je altijd de controle hebt over wie er bij je thuis aanbelt.

Pluspunten
  • Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbinding problemen erg klein. Bij een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals