Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Met het Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime pakket kun je in kristalheldere beelden zien wie er aanbelt en direct een belsignaal in huis horen. Dit complete pakket bevat een slimme deurbel met een stroomadapter en de handige Ring Chime. De Ring Pro 2 neemt camerabeelden op in 1536p HD, waardoor het beeld scherper is dan ooit tevoren. Met de ruime verticale kijkhoek kun je bezoekers van top tot teen zien in de handige app. De Ring Pro 2 is uitgerust met geavanceerde 3D-bewegingsdetectie, waarmee hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Hierdoor ontvang je altijd uiterst nauwkeurige bewegingsmeldingen via de Ring Protect app. Het beeldmateriaal van de deurbel wordt veilig opgeslagen in de cloud. Houd er wel rekening mee dat hiervoor een Ring Protect abonnement vereist is. Voor slechts € 3,99 per maand krijg je toegang tot het terugkijken van beelden en de mogelijkheid van persoonsdetectie. Met de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, dankzij de haarscherpe beelden en handige bewegingsmeldingen. Daarnaast zorgt de Ring Chime ervoor dat je nooit meer een bezoeker mist, doordat je direct een belsignaal in huis hoort. Met de cloudopslag en het optionele Ring Protect abonnement heb je altijd toegang tot je beeldmateriaal en kun je genieten van extra functies zoals persoonsdetectie. Upgrade je.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde gong hoor je een signaal in een vast punt van het huis wanneer er iemand aanbelt. De deurbel heeft een extra brede kijkhoek, waardoor je een relatief groot gedeelte van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden. Dankzij de bijgevoegde stroomadapter hoef je de deurbel niet aan te sluiten op de bestaande bedrading.

Minpunten
  • Het is alleen mogelijk om beeldmateriaal op te slaan en te delen met een Ring Protect-abonnement. Voor het gebruik van deze deurbel heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig; met een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals