Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRBPZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin.

Specificaties Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRBPZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

De Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin is een revolutionaire toevoeging aan je slimme huis. Met de meegeleverde stekker sluit je deze geavanceerde deurbel eenvoudig aan op een standaard stopcontact, waardoor het installatieproces moeiteloos verloopt. Deze deurbel legt camerabeelden vast in 1536p HD-kwaliteit, waardoor het beeld scherper en gedetailleerder is dan ooit tevoren. Daarnaast biedt het een ruime verticale kijkhoek, zodat je bezoekers van top tot teen kunt zien via de bijbehorende app. Wat de Ring Pro 2 echt onderscheidt, is de indrukwekkende 3D-bewegingsdetectie. Deze geavanceerde technologie registreert niet alleen beweging, maar analyseert ook de afstand, snelheid, grootte en richting ervan. Hierdoor ontvang je altijd uiterst nauwkeurige meldingen via de Ring Protect app, waarbij je exact kunt zien op welke afstand de beweging zich afspeelt. Het beeldmateriaal van de deurbel wordt veilig opgeslagen in de cloud. Voor toegang tot deze opnames is een Ring Protect abonnement vereist. Let op: om beelden terug te kunnen kijken en gebruik te maken van persoonsdetectie, dien je een Ring Protect abonnement af te sluiten voor slechts € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Met de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je uiterst nauwkeurige meldingen zodra er iets bij de deur gebeurt. De deurbel heeft een extra brede kijkhoek, waardoor je een aanzienlijk deel van je voortuin of oprit in de gaten kunt houden. Dankzij de bijgeleverde stroomadapter hoef je de deurbel niet op de bestaande bekabeling te installeren.

Minpunten
  • Het is enkel mogelijk om beelden op te slaan en te delen met een Ring Protect-abonnement. Voor het gebruik van deze deurbel heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig; met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin. 

De review over Ring Video Doorbell Pro 2 Plugin is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals