Search
Close this search box.
  1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er bij jou aan de deur staat, waar je ook bent. Met behulp van de handige app op je smartphone kun je eenvoudig zien wat er precies gaande is voor jouw voordeur, zelfs als je niet thuis bent. De bijgeleverde Ring Chime Pro versterkt het wifi-signaal voor al je Ring-producten, zodat je altijd een stabiele verbinding hebt. Daarnaast ontvang je via de Chime een geluidssignaal zodra er iemand voor je deur staat. Deze slimme deurbel is uitgerust met een geavanceerde camera die automatisch een screenshot maakt en jou een melding stuurt in de app zodra er beweging wordt gedetecteerd tot op een afstand van 9 meter. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat je te wachten staat voordat je de deur opent. Je kunt deze deurbel eenvoudig draadloos naast je voordeur ophangen of aansluiten op de bestaande bedrading. Zo kun je optimaal gebruik maken van alle handige functies en geniet je van een veiligere en gemakkelijkere manier om bezoekers te verwelkomen.

Pluspunten
  • Praat op afstand met je bezoeker door middel van de ingebouwde luidspreker en microfoon. Dankzij de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Bij detectie van beweging tot 9 meter ontvang je een melding via de app en via de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, je haalt de deurbel volledig weg om op te laden. Alleen in combinatie met een Ring Protect abonnement kun je beelden opslaan en delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals