Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Via de smartphone app kun je namelijk overal ter wereld in Full HD zien wie er voor je deur staat. Bovendien ontvang je een geluidssignaal via de meegeleverde Chime Gen. 2 wanneer er iemand bij je voordeur staat. De Ring deurbel stuurt je een notificatie via de app bij bewegingen tot wel 9 meter afstand van de deurbel. Je kunt zelf instellen hoe snel je deze meldingen wilt ontvangen, zodat je geen onnodige notificaties krijgt. Deze slimme deurbel kan draadloos bij de voordeur geplaatst worden of je kunt hem aansluiten op de bestaande bedrading. Let op: als je de beelden wilt terugkijken of persoonsdetectie wilt gebruiken, heb je een Ring Protect abonnement nodig dat € 3,99 per maand kost. Het gemak van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime Gen. 2 is ongeëvenaard. Je kunt altijd en overal een oogje in het zeil houden bij je voordeur. Of je nu op je werk bent, op vakantie of gewoon in de woonkamer zit, je hebt altijd controle over wie er aanbelt. Met de Full HD resolutie zie je alles haarscherp en mis je geen enkel detail. Daarnaast ontvang je een geluidssignaal via de Chime Gen. 2, zodat je ook binnen in huis weet wanneer er iemand voor de deur staat. Dit zorgt voor extra gemoedsrust en.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon praat je op afstand met je bezoeker. Met behulp van de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Als er beweging wordt gedetecteerd tot op een afstand van 9 meter, ontvang je een melding via de app en de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, je haalt de deurbel volledig weg om hem op te laden. Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals