Search
Close this search box.
  1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRDP7-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP7-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Met de Ring Video Doorbell Generatie 2 hoef je je nooit meer af te vragen wie er voor je deur staat. Deze slimme deurbel verbindt met wifi, waardoor je altijd en overal live kunt meekijken, luisteren en praten. Of je nu thuis bent of niet, via de handige app op je smartphone blijf je altijd op de hoogte van wat er voor je deur gebeurt. Deze tweede generatie Ring biedt een verbeterde beeldkwaliteit in full hd, zodat je elk detail kunt zien. Zelfs in het donker hoef je je geen zorgen te maken, dankzij de infrarood nachtvisie. Hierdoor zie je duidelijk wie er voor je deur staat, zelfs als het pikdonker is. Bewegingsdetectie tot op 9 meter afstand zorgt ervoor dat de camera automatisch een screenshot maakt en je een melding ontvangt via de app. Zo ben je altijd op de hoogte van wat je te wachten staat voordat je de deur opent. Om de opgenomen beelden veilig in de Cloud op te slaan, is een abonnement vereist. Hiervoor betaal je een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Met het Ring Protect abonnement, dat slechts € 3,99 per maand kost, kun je niet alleen je opgenomen beelden terugkijken, maar ook gebruikmaken van persoonsdetectie. Zo ben je verzekerd van maximale gemoedsrust en veiligheid.

Pluspunten
  • Spreek op afstand met je bezoeker door de ingebouwde luidspreker en microfoon. Met de camera zie je wie er voor de deur staat, zelfs op afstand. Je ontvangt een melding via de app bij bewegingsdetectie tot 9 meter, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij jouw voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk bij de deurbel creëren. In plaats van de batterij te verwisselen, moet je de deurbel volledig verwijderen om op te laden. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Ring Protect abonnement hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel. 

De review over Ring Video Doorbell Gen. 2 Nikkel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals