Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro Gen. 2 blijf je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Met behulp van de smartphone-app kun je overal ter wereld in Full HD zien wat er zich voor je deur afspeelt. Wat deze set echt bijzonder maakt, is de meegeleverde Ring Chime Pro. Deze handige accessoire versterkt het wifi-signaal speciaal voor Ring-producten, zodat je altijd een stabiele verbinding hebt. Bovendien ontvang je via de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand aan de deur is. De Ring deurbel houdt je op de hoogte van bewegingen tot wel 9 meter afstand van de deurbel. Je kunt zelf instellen hoe snel je een melding wilt ontvangen, zodat je geen onnodige notificaties krijgt. Of je nu kiest voor draadloze installatie bij de voordeur of aansluiting op de bestaande bedrading, deze slimme deurbel past perfect bij elke woning. Daarnaast is de deurbel uitgevoerd in een stijlvolle lichtbrons kleur, waardoor hij een elegante toevoeging is aan je voordeur. Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte en kun je met een gerust hart de deur openen, wetende wie er voor je staat.

Pluspunten
  • Communiceer op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Dankzij de camera kun je op afstand zien wie er voor de deur staat. Bij bewegingsdetectie tot 9 meter ontvang je een melding via de app en de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je vervangt de batterij van deze deurbel niet, je haalt de deurbel helemaal weg om op te laden. Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals