Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Met de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Gen. 2 heb je altijd en overal controle over wie er voor je deur staat. Dankzij de smartphone-app in Full HD kun je dit namelijk overal ter wereld zien. Daarnaast ontvang je een geluidssignaal via de meegeleverde Chime Gen. 2 wanneer er iemand aan de deur staat. De Ring deurbel stuurt je via de app een melding van bewegingen tot op een afstand van 9 meter van de deurbel. Je kunt zelf instellen hoe snel de deurbel je een melding geeft, zodat je geen onnodige notificaties ontvangt. Deze slimme deurbel kan draadloos bij de voordeur worden geplaatst of worden aangesloten op bestaande bedrading. Het is belangrijk om te weten dat als je beelden wilt terugkijken of persoonsdetectie wilt gebruiken, je een Ring Protect-abonnement nodig hebt dat € 3,99 per maand kost. De Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime Gen. 2 biedt niet alleen veiligheid en gemak, maar heeft ook een stijlvol design. De lichtbronzen afwerking geeft een luxe uitstraling aan je voordeur. Met deze deurbel hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er aanbelt wanneer je niet thuis bent. Of je nu op vakantie bent of gewoon in de tuin aan het werk bent, je hebt altijd toegang tot de camerabeelden via je smartphone. Daarnaast zorgt de meegeleverde Chime Gen. 2 ervoor dat je nooit een bezoeker mist, zelfs als je telefoon niet binnen handbereik.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon kun je op afstand met je bezoeker praten. Via de camera kun je zien wie er voor de deur staat, zelfs op afstand. Als er beweging wordt gedetecteerd tot een afstand van 9 meter, ontvang je een melding via de app en de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Je haalt de batterij van deze deurbel niet eruit, je haalt de deurbel volledig weg om op te laden. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen als je een Ring Protect abonnement hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals