Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRDP8-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons.

Specificaties Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP8-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Met de Ring Video Doorbell Generatie 2 in de prachtige kleur Lichtbrons ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Deze slimme deurbel verbindt eenvoudig met wifi en stelt je in staat om live mee te kijken, luisteren en praten. Met de handige app op je smartphone heb je altijd een oogje op wat er zich afspeelt voor je deur, zelfs als je niet thuis bent. Deze tweede generatie Ring deurbel biedt een verbeterde beeldkwaliteit in full hd, zodat je geen enkel detail mist. Zelfs in het donker biedt de infrarood nachtvisie je de mogelijkheid om duidelijk te zien wie er voor je deur staat. Daarnaast neemt de camera automatisch een screenshot en ontvang je een melding via de app bij beweging tot op 9 meter afstand. Zo ben je altijd op de hoogte van wat je te wachten staat voordat je de deur opent. Om de opgenomen beelden veilig op te slaan, is een abonnement op Ring Protect vereist. Met dit abonnement, dat beschikbaar is tegen een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage, kun je eenvoudig je opgenomen beelden in de Cloud bewaren en op elk gewenst moment terugkijken. Daarnaast biedt het Ring Protect abonnement ook persoonsdetectie, zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een persoon voor je deur staat. Mis deze kans niet en haal nu de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons in huis voor ultieme gemoedsrust en veiligheid!

Pluspunten
  • Praat op afstand met jouw bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Met de camera zie je op afstand wie er voor de deur staat. Bij bewegingsdetectie tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Voor het gebruik van deze deurbel heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je voordeur, met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Je hoeft de batterij van deze deurbel niet te vervangen, je verwijdert de deurbel volledig om op te laden. Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons. 

De review over Ring Video Doorbell Gen. 2 Lichtbrons is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals