Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Je kunt zien wat er zich voor je deur afspeelt, maar ook in de rest van je tuin dankzij de indrukwekkende kijkhoek van 160 graden. Om ervoor te zorgen dat je altijd een sterk wifi-signaal hebt voor je Ring-producten, wordt de Ring Chime Pro meegeleverd. Deze Chime Pro versterkt het wifi-signaal en zorgt ervoor dat het minder snel wegvalt dan bij andere Ring-deurbellen. Bovendien geeft de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand bij je aan de deur staat. Wat deze slimme deurbel nog handiger maakt, is dat je zelf de bewegingszones kunt instellen. Hiermee bepaal je precies op welke momenten je bewegingsmeldingen wilt ontvangen. Of je nu de deurbel draadloos wilt plaatsen naast je voordeur of hem wilt aansluiten op de bestaande bedrading, het is allemaal mogelijk. Met de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro Gen. 2 hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er aan je deur staat. Het biedt gemak, veiligheid en gemoedsrust, waar ter wereld je ook bent.

Pluspunten
  • Met dual-band wifi is de kans op internetverbindingsproblemen erg klein. Als er een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter plaatsvindt, ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect-abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell 4 + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals