Search
Close this search box.
  1. Ring Video Doorbell 4 + Chime

Ring Video Doorbell 4 + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell 4 + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell 4 + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 4 + Chime

De Ring Video Doorbell 4 + Chime is de ultieme slimme deurbel die je volledige gemoedsrust biedt. Met zijn geavanceerde functies zorgt deze deurbel ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt. Een van de meest opvallende kenmerken van deze deurbel is dat hij je beeldmateriaal in kleur van 4 seconden eerder bewaart. Dit betekent dat je extra informatie krijgt over wat er precies gebeurde vóór een bewegingsdetectie. Of het nu gaat om een pakketbezorger die je voordeur nadert of een verdachte activiteit in de buurt, je hebt altijd een gedetailleerd overzicht. De installatie van de Ring Video Doorbell 4 is een fluitje van een cent. Dankzij de oplaadbare batterij hoef je geen gedoe met draden te hebben. En het beste van alles is dat de batterij langer meegaat dan bij andere Ring modellen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen ervan. Met de mogelijkheid om gemakkelijk de bewegingszones van de deurbel in te stellen, heb je volledige controle over wanneer je bewegingsmeldingen ontvangt. Wil je met bezoekers communiceren? Geen probleem! Via de handige Ring app kun je rechtstreeks met ze praten. En om ervoor te zorgen dat je nooit een bezoeker mist, wordt er een duidelijk signaal afgespeeld op de meegeleverde Ring Chime wanneer iemand aanbelt. Met de close-up bewegingsdetectie van de Ring 4 kun je zelfs de.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde Chime hoor je altijd wanneer iemand aanbelt. Bij een bewegingsdetectie tussen 1,5 en 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bedraad als draadloos geïnstalleerd worden.

Minpunten
  • Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren. Alleen als je een Ring Protect-abonnement hebt, kun je beelden opslaan en delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell 4 + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 4 + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell 4 + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell 4 + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals