Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro.

Specificaties Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Dankzij de smartphone-app kun je overal ter wereld in hoge kwaliteit zien wat er zich voor je deur afspeelt. De bijgeleverde Ring Chime Pro versterkt het wifi-signaal voor alle Ring-producten, zodat de deurbel altijd een stabiele verbinding heeft. Door het gebruik van dual-band wifi in zowel de deurbel als de Chime, blijft het signaal stevig en betrouwbaar, zelfs in vergelijking met andere Ring-deurbellen. Bovendien geeft de Chime een geluidssignaal wanneer er iemand voor de deur staat, zodat je het nooit meer mist. Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro kun je zelf eenvoudig de bewegingszones van de deurbel instellen. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je meldingen ontvangt voor beweging. Of het nu gaat om een pakketbezorger of een onverwachte gast, je zult altijd op de hoogte zijn. Je kunt deze slimme deurbel zonder draden naast de voordeur hangen of aansluiten op de bestaande bedrading voor een naadloze installatie. Met zijn strakke en moderne design voegt hij ook nog eens een stijlvolle touch toe aan je entree. Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro Gen. 2 hoef je je nooit meer af te vragen wie er voor je deur staat, want je hebt altijd de controle in handen.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde speaker en microfoon kun je op afstand praten met je bezoeker. Met de dual-band wifi in zowel de Chime als de deurbel is de kans op verbindingsproblemen zeer klein. Bij bewegingsdetectie binnen een bereik van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app en de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Alleen met een Ring Protect abonnement is het mogelijk om beelden op te slaan en te delen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro. 

De review over Ring Video Doorbell 3 + Chime Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals