Ring Video Doorbell 3 + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell 3 + Chime.

Specificaties Ring Video Doorbell 3 + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 3 + Chime

Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Met behulp van de handige smartphone app kun je overal ter wereld live meekijken. Deze deurbel biedt een uitstekende beeldkwaliteit, zodat je geen enkel detail mist. Bovendien ontvang je een geluidssignaal via de meegeleverde Chime Gen. 2 wanneer er iemand aanbelt. Wat deze deurbel onderscheidt van andere Ring deurbellen is het gebruik van dual-band wifi, waardoor het signaal minder snel wegvalt. Je hebt ook de mogelijkheid om de bewegingszones van de deurbel zelf in te stellen. Hierdoor bepaal jij op welke momenten je meldingen ontvangt bij beweging. Je kunt deze slimme deurbel eenvoudig draadloos naast je voordeur hangen, of je kunt hem aansluiten op de bestaande bedrading. Houd er rekening mee dat als je beelden wilt terugkijken of gebruik wilt maken van persoonsdetectie, je een Ring Protect abonnement nodig hebt dat € 3,99 per maand kost. Met de Ring Video Doorbell 3 + Chime Gen. 2 hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat. Of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld, je kunt altijd zien wie er aanbelt dankzij de handige smartphone app. Het installeren van deze deurbel is een fluitje van een cent, en je kunt hem zowel draadloos als bedraad gebruiken. Met de hoge beeldkwaliteit mis je geen enkel detail en.

Pluspunten
  • Spreek op afstand met je bezoeker dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Door de dual-band wifi op de Chime en de deurbel zijn de kans op verbindingsproblemen zeer klein. Bij bewegingsdetectie binnen een afstand van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app en via de Chime, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Het is enkel mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect-abonnement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell 3 + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 3 + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell 3 + Chime. 

De review over Ring Video Doorbell 3 + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals